home_hover home mail_hover mail-small_hover mail-small mail activities_hover activities cancel check_hover check chevron clock close_hover close comment days edit_hover edit-small edit external_hover external facebook_hover facebook information_hover information link_hover link logout_hover logout mute_hover mute pause_hover pause plus radiocheck report_hover report reporters_hover reporters search share-bottom share-right sponsors_hover sponsors supporters_hover supporters-small supporters tag-right_hover tag-right updates_hover updates user_hover user volume playbutton
Veilig thuis!
Edukans Actieplatform
Zaterdagochtend nog een laatste ervaring in Malawi opgedaan. Op naar de markt om nog wat souvenirs te kopen! Na de laatste inkopen was het d...

Veilig thuis!

Zaterdagochtend nog een laatste ervaring in Malawi opgedaan. Op naar de markt om nog wat souvenirs te kopen! Na de laatste inkopen was het dan echt zover. Op naar het vliegveld, de reis is echt voorbij.
Nog eventjes heel erg schrikken. In eerste instantie een probleem met de groepsticket, er is niet goed ingecheckt. Dat probleem wordt gelukkig 'snel' opgelost. Na een uurtje wachten krijgen we de tickets. Met nog 50 minuten voor vertrek gaan we dat natuurlijk makkelijk halen.... Totdat er ineens wordt verteld dat de vlucht vol is. Er zijn geen stoelen meer vrij..... en nu? Gelukkig helpt enige overtuigingskracht en de druk van de groep. Wij gaan of met z'n allen of niet! Daarop besluit Ethiopian Airways een aantal andere passagiers uit het vliegtuig te halen en ons mee te nemen. Sorry andere passagiers!!

Na een nacht vol boekjes schrijven over elkaar in het vliegtuig, op het vliegveld in Addis Abeba en de bus zijn we dan eindelijk weer thuis. Vol met indrukken en mooie verhalen. Moe, maar tevreden. We hopen dat jullie hebben genoten van onze verhalen en vertellen er nu graag live over!

Iedereen bedankt voor deze prachtige week!!

The world can only get better if you step and take action
Shine on everyone

Media bij bericht (3)

Reacties (7)

 • Yildou de Boer
  4 jaar geleden
  En jullie als begeleiders en organisatoren van deze waardevolle reis heel erg bedankt voor de goede zorgen en alle mooie momenten! (en dat wij er deelgenoot van konden zijn door de trouwe updates)

  Reactie rapporteren

 • Ans Commeren
  4 jaar geleden
  Fijn dat jullie weer goed thuis zijn!!!!! Bedankt voor de prachtige foto's en updates !!!! Wat een mooie ervaring!!!!!

  Reactie rapporteren

 • Jan
  4 jaar geleden
  Ja, dank jullie wel voor de goede en bekwame begeleiding en dat iedereen veilig thuis is gekomen. M'n dochter heeft een prachtige reis met mooie ervaringen gehad.

  Reactie rapporteren

 • Wilma & Alain
  4 jaar geleden
  Bedankt voor deze geweldige ervaring die jullie onze kinderen hebben gegeven!! En uiteraard nogmaals dank voor de goede begeleiding.

  Reactie rapporteren

 • Christine en Diederik
  4 jaar geleden
  Bedankt iedereen! Edukans , alle jongeren die mee waren maar vooral Maud, Emiel , Sebastian en Joy voor de goede zorgen! En dat ze weer veilig thuis zijn

  Reactie rapporteren

 • Mihir and Lopa
  4 jaar geleden
  Thanks to all who made this trip happen !!! The blogs and pictures have been fascinating. It has been a wondeful for all of us to live the experince through the blogs and pictures. For students, we think this is transformational journey from caterpillar to butterfly... All the best for future!

  Reactie rapporteren

 • Caroline
  4 jaar geleden
  Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn! Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen! Ik hoop ze binnenkort live van jullie te horen!

  Reactie rapporteren

Reactie plaatsen